snelWerkZoeken.nl

Startpagina

Help uw bezoekers aan werk

Zeker in deze recessietijden is het vaak moeilijk om geschikt werk te vinden. In maart 2009 waren er meer dan 350 duizend werkelozen geregistreerd (bron CBS). In diezelfde maand waren er echter ook meer dan 150 duizend openstaande vacatures. Blijkbaar blijft het dus lastig voor werkzoekenden om een geschikte vacature te vinden. SnelWerkZoeken.nl probeert hierbij te helpen en nu kunt u dit ook doen.

Hoe werkt SnelWerkZoeken.nl?

De opzet is erg simpel. We maken gebruik van de Google database om te zoeken en de banen waar jij naar op zoek bent te tonen. Alles wat wij tonen is dus ook via Google terug te vinden. Het verschil is dat wij filters toepassen waardoor alleen het resultaat van de laatste drie maanden en alleen websites die ook daadwerkelijk vacatures hebben getoond wordt. Omdat Google zich niet op werk gespecialiseerd heeft, moeten de zoek resultaten beter aansluiten op wat men zoekt dan als men het via Google zou zoeken.

Voor Webmasters

Om zo veel mogelijk mensen aan werk te helpen heeft SnelWerkZoeken.nl besloten om deze functionaliteit kosteloos beschikbaar te stellen aan u. U bent hiermee in staat om uw bezoekers direct de kans te geven om naar geschikt werkt te zoeken vanaf uw site. Zo kunt u uw steentje bijdragen aan het oplossen van de werkeloosheid in Nederland en onze economie een extra zetje geven.

Hoe werkt het?

Door onderstaande code te kopiƫren naar de pagina waarvan u wilt dat men kan zoeken, komt onderstaand zoekveld in beeld. Bezoekers kunnen nu direct hun gewenste functie ingeven en zoeken.

Code

 <FORM id=cse-search-box action="http://www.snelwerkzoeken.nl/Resultaat.htm?" target="_blank">
<p><strong><a href="http://www.snelwerkzoeken.nl" target="_blank"><font color="#003399" size="2" face="Verdana">
Tik in wat voor werk u zoekt:</font></a></strong><br>
<INPUT id=searchfield size=30 name=q>
<input type="hidden" name="as_qdr" value="m3">
<INPUT type=hidden value=017399110024712520009:lggden2kpwu name=cx>
<INPUT type=hidden value=FORID:9 name=cof> <INPUT type=hidden value=UTF-8 name=ie>
<INPUT class=searchenter type=submit value=Zoeken name=sa><br>
<font color="#003399" size="2" face="Verdana"><i>bv. Verkoop Amsterdam</i></font>
</p>
</FORM>

Het staat u vrij om de layout (b.v. de knop, of lettertype) van het formulier aan te passen. Wij van SnelWerkZoeken.nl wensen u veel succes met het aan het werk helpen van uw bezoekers. Indien U vragen heeft of tegen problemen aanloopt, kunt u hier contact met ons opnemen.

Terug