snelWerkZoeken.nl

Wat is SnelWerkZoeken.nl?

In augustus 2008 is SnelWerkZoeken.nl in de lucht gegaan. De website is bedoeld als hulpmiddel voor mensen die werk zoeken om snel en gemakkelijk vacatures te kunnen vinden. Er zit geen verborgen verdien model achter waarbij C.V.'s verkocht worden of bepaalde vacatures van werkgevers gesponsord. De site is ingericht om jouw als werkzoekende zo snel mogelijk naar de door jouw gewenste vacatures te leiden.

Waarom SnelWerkZoeken.nl?

Er zijn all tientallen vacature sites op internet, wat maakt deze anders? Nou, de meeste vacature sites werken als volgt. Een werkgever betaald de site om een vacature te plaatsen. Dat houdt in dat iemand die werk zoekt op bijvoorbeeld Monsterboard, alleen uit de vacatures kan kiezen van werkgevers die Monster betalen. En als werkzoeker is dat voor jouw niet belangrijk. Je mist nu misschien net de perfecte baan voor jouw omdat deze op een andere site staat.

Hoe werkt SnelWerkZoeken.nl?

De opzet is erg simpel. We maken gebruik van de Google database om te zoeken en de banen waar jij naar op zoek bent te tonen. alles wat wij tonen zou je dus ook via Google kunnen vinden. Het verschil is dat wij  filters toepassen waardoor jij alleen resultaat van de laatste drie maanden terug krijgt en alleen website die ook daadwerkelijk vacatures hebben. Omdat Google zich niet op werk gespecialiseerd heeft, moeten de zoek resultaten beter aansluiten op wat jij zoekt dan als je via Google zou zoeken.

En waar verdient SnelWerkZoeken.nl dan aan?

Ik hou niet van veel poespas, daarom zul je SnelWerkZoeken.nl niet vol zien met allerlei reclame boodschappen. Het enige wat je zult aantreffen zijn wat Google gesponsorde links naast je zoek resultaat. Dit heeft als voordeel dat de enige gesponsorde links welke je ziet betrekking hebben op hetgeen waar je naar op zoek bent.

Contact?

Wil je met ons in contact komen, click dan hier.

 

Terug