snelWerkZoeken.nl

Startpagina | Sollicitatie hulp

Ontslagen?

Een van de redenen om naar nieuw werk te zoeken is ontslag of dreigend ontslag. Op deze pagina worden diverse links naar sites die je hierbij kunnen helpen getoond.

Ontslag-krijgen.nl

Op deze website vindt u alle informatie over ontslag:

  • Eerste hulp bij ontslag: wat moet u wel en niet doen bij ontslag.

  • De ontslag procedure: hoe zit de ontslag procedure in elkaar - wat moet/kan uw werkgever doen en wat moet/kunt u doen.

  • Wie kan u helpen als u vindt dat uw ontslag onterecht is.

  • Ontslag vergoeding: heeft u recht op een “gouden handdruk”?

  • WW uitkering: hoe en wanneer komt u na ontslag in aanmerking voor de WW uitkering?

Inschrijven bij UWV Werkbedrijf

Wanneer inschrijven?
Als u werk zoekt en daar hulp bij wilt hebben van een werkcoach, dan kunt u zich als werkzoekende inschrijven bij het WERKbedrijf.
Wilt u ook in aanmerking komen voor een uitkering? Dan moet u zich eerst inschrijven bij het WERKbedrijf.

Aanpassing kantonrechtersformule

Het rekenmodel dat kantonrechters hanteren voor de toekenning van vergoedingen bij de ontbinding van arbeidsovereenkomsten wordt gewijzigd. Dit heeft de Kring van Kantonrechters vanmiddag in Utrecht besloten. Volgens de kantonrechters is de uit 1996 stammende formule toe aan een "update". Belangrijkste wijzigingen zijn:

Ontslaghulp.com

Gratis en anoniem on-line advies. Door het beantwoorden van de vragen in onze ontslagwijzer, krijgt u een goed beeld van uw
rechtspositie en uw mogelijkheden in een eventuele ontslagprocedure. Nadat u uw gratis advies heeft gekregen, kunt u uw zaak voorleggen aan één van onze ontslagadvocaten.
De advocaat gaat de situatie persoonlijk beoordelen en zal u hierna een voorstel voorleggen voor de verdere stappen in uw zaak.

Juridisch-Platform

Dreigend ontslag roept altijd veel vragen op. Kom ik in aanmerking voor een ontslagvergoeding? Heb ik recht op een WW-uitkering? Kan ik het ontslag nog voorkomen? U kunt bij ontslag dan ook het beste zo snel mogelijk rechtshulp inwinnen. Het Juridisch Platform is een gerenommeerd kantoor van arbeidsjuristen. Wij verlenen landelijk rechtshulp bij ontslag aan werknemers en ambtenaren. Wij geven een eerste gratis advies aan de telefoon. Tevens bestaat de mogelijkheid tot een adviesgesprek op diverse locaties in Nederland. Uiteraard kunt u ons uw probleem ook per e-mail voorleggen.
 

Ontslag.nl

 

Terug